Leta i den här bloggen

04 maj 2012

Fläskfilé, kantareller och pasta!


Svingod mat jag gjorde idag :) 

1 hel fläskfilé
Kantareller (färska eller konserverade)
2 - 3 dl créme fraiche
1 skvätt grädde
½ - 1 dl vatten
2 matskedar maizena
2 matskedar kantarell fond
1 silverlök
1 näve timjan

Allting är på ett ungefär eftersom jag inte mätte upp riktigt, så kör på känsla ;) haha.

  1. Skär fläskfilén i en centimeter tjocka skivor. Krydda med salt och peppar och stek till lite lätt. Tillsätt sedan kantarellerna och låt de steka sig klara ihop.
  2.  Häll i créme fraichen, grädden, vattnet, maizenan, kantarellfonden, löken och tomaterna. Rör om och låt småkoka i några minuter.
  3. Strö över färsk timjan.
Servera med tagliatelle och broccoli.

KLART!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar